www.tordera.cat
Notes de Premsa

L'Àrea de Promoció Econòmica ja ha posat el fil a l'agulla en l'organització de la Fira Mercat del Ram 2018, que enguany es celebrarà els dies 23, 24 i 25 de març. Totes les empreses que vulguin participar com a expositor poden presentar la sol·licitud i la documentació que es relaciona a les bases fins al 23 de febrer a l'OAC de l'Ajuntament de Tordera.

La Fira, que enguany arriba a la 41a edició al Parc Prudenci Bertrana, es planteja com una fira-mercat multisectorial on el principal objectiu és la mostra i venda de productes dels diferents sectors del teixit productiu. Aquest any, a més, vista l'experiència de les darreres edicions, es vol potenciar la generació de sinèrgies entre els expositors de manera que es fomenti les relacions comercials entre les empreses participants a la fira. L'organització ha constatat que els últims anys molts expositors han aprofitat la Fira  per donar-se a conèixer entre el seu públic potencial i a la vegada per establir nous contactes amb altres professionals presents a la Fira que els han donat noves oportunitats de negoci. 

Promoció Econòmica està treballant aquests dies en l'elaboració del programa complementari d'activitats que girarà a l'entorn d'aquestes noves possibilitats de cooperació entre els expositors. 

A banda d'aquest nou enfocament professional, la Fira seguirà donant visibilitat als productes de proximitat, a l'agricultura i la ramaderia, a l'artesania i a l'associacionisme. En aquest sentit, properament s'obrirà el termini de presentació de sol·licituds per a les entitats locals que vulguin participar a la Fira del Ram. 

DOCUMENTACIÓ PER A PROFESSIONALS I EMPRESES QUE VULGUIN PARTICIPAR A LA FIRA MERCAT DEL RAM DE TORDERA:

* NORMATIVA PER A EMPRESES A LA FIRA DEL RAM 2018

* SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ A LA FIRA (Només per a empreses i professionals)

* Previsió d'animals a la Fira del Ram

* Memòria d'activitat a realitzar, si escau, a la Fira del Ram

* Declaració de l'ús particular de gossos


LES ENTITATS TAMBÉ PODEN SOL·LICITAR EL SEU ESTAND PER PARTICIPAR A LA 16a FIRA MERCAT DEL RAM

Un any més, la Fira comptarà amb un espai dedicat exclusivament a la coneixença de les entitats i associacions locals. Tordera és un municipi amb un important teixit associatiu, format per més d'un centenar d'entitats de diferents àmbits: social, esportiu, cultural i de lleure. Donada la importància d'aquest teixit en el paper cohesionador i dinamitzador del municipi, cada any la Fira aplega un bon nombre d'entitats que són presents a la mostra a través dels seus estands o de les activitats populars que s'organitzen en el marc de la Fira. 

Totes les entitats locals que vulguin participar a la mostra, poden sol·licitar-ho presentant el model normalitzat d'intància a l'OAC de l'Ajuntament fins al 23 de febrer. 

* SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ A LA MOSTRA D'ASSOCIACIONISME LOCAL DE LA FIRA DEL RAM (Només per a entitats i associacions locals)

Informació publicada el 15 de gener de 2018