www.tordera.cat
Notes de Premsa

A finals de 2017 la Policia Local de Tordera va renovar dos dels seus cotxes. Es tracta de dos Seat Ateca de 115 cavalls, un d'ells amb mampara per a detinguts i que compten amb tot l'equipament necessari per al desenvolupament de les tasques policials. Es tracta d'un model que cada cop utilitzen més cossos de seguretat atenent al seu bon rendiment.

Pocs mesos abans de finalitzar el contracte de rènting anterior, es va iniciar la licitació a la que s'hi van presentar un total de 5 empreses, guanyant la que per puntuació tant econòmica com tècnica tenia major qualificació.

En la línia iniciada fa uns anys per l'Ajuntament en el sentit d'optimització de recursos, el nou sistema d´adquisició de vehicles permet un estalvi important per als comptes municipals sense perdre prestacions. L'estalvi de més 7000 euros anuals respecte l'anterior contracte permetrà adquirir, també per la modalitat de rènting, un vehicle més, fet que permetrà  que Protecció Civil pugui ampliar també  la seva flota de vehicles.

La Policia Local compta actualment amb 4 cotxes i 1 moto.

Informació publicada el 17 de gener de 2018