www.tordera.cat
Notes de Premsa

El Club Esportiu Tordera estÓ preparant per diumenge 22 d'abril un esdeveniment que tÚ com a principal objectiu, arribar a ser l’activitat que tingui mÚs ress˛ de l’any i a la vegada, colĚlocar el nostre municipi i l’entorn natural que l’envolta, a l’epicentre de les activitats competitives catalanes durant aquell dia. La Tordera Trail Race ha de ser una evoluciˇ de la trail les bruixes que organtizaven per la Fira Mercat del Ram. 

La intenciˇ Ús que vinguin a participar competidors de renom en el recorregut de 25 quil˛metres. Un circuit (Trail) que serÓ mÚs exigent, cronometrat i que s’haurÓ de fer obligat˛riament corrents. El club tambÚ organitza pel mateix dia un altre ruta que serÓ destinada a la gent que vulgui fer-la caminant o corrents que tindrÓ una distÓncia d’uns 13km aproximadament. 

Les inscripcions es poden fer a travÚs de la pÓgina web www.clubesportiutordera.cat. Durant aquest mes hi han diverses ofertes interessants pels socis de l'entitat i corredors que vulguins inscriure's. 

La Tordera Trail Race tindrÓ una sortida i arribada espectacular amb catifa vermella i elements publicitaris de les grans proves a tota l’avinguda dels Pa´sos Catalans durant aquella jornada. 

Podeu seguir tota l'actualitat de la prova a travÚs de la pÓgina oficial o tambÚ al compte oficial instagram 

Informaciˇ publicada el 2 de febrer de 2018