www.tordera.cat
Notes de Premsa

Aquest dimarts 13 de febrer es celebra el dia mundial de la rÓdio. Ja fa set anys que l’Assemblea General de l’ONU va aprovar la resoluciˇ adoptada durant la 36a reuniˇ de la ConferŔncia General de la UNESCO i va proclamar el 13 de febrer, dia de la creaciˇ de la rÓdio de les Nacions Unides, com el Dia Mundial de la RÓdio. Per aquest 2018 per commemorar la jornada, l’objectiu Ús enfortir la diversitat, la pau i el desenvolupament a travÚs de la radiodifusiˇ esportiva. Per tant, “RÓdio i Esport” Ús el tema que connecta totes les celebracions al voltant del mˇn.

Des de RÓdio Tordera tambÚ celebraran aquest dia especial pel mitja de comunicaciˇ. L'equip d'esports de l'emissora agafarÓ tot el protagonisme amb un programa especial del Show dels Esports que s’emetrÓ en directe des del “hall” del pavellˇ dels Pa´sos Catalans. Hi participaran entitats esportives, la regidoria d’esports i els periodistes de RAC1 Albert Bassas i RaŘl Llimˇs entre d’altres de temes de 20h a 21:00 del vespre.

La resta de la programaciˇ del dia tambÚ farÓ esment d'aquesta celebraciˇ. I a les 19:30h a travÚs del canal S˙per 3 de televisiˇ de Catalunya, dins de l'Info K s'emetrÓ el reportatge especial de l'escola Ignasi Iglesias i el seu projecte de rÓdio. 

L'emissora municipal emet les 24 hores del dia a travÚs de la 107.1FM i tambÚ per internet a www.radiotordera.cat.  

Informaciˇ publicada el 12 de febrer de 2018