www.tordera.cat
Notes de Premsa

Els mestres i professors d'educació física dels centres escolars de Tordera promouen un any més la Diada de l’Esport Escolar. A l’activitat, que tindrà lloc el 7 d'abril a Tordera, hi participen els alumnes de primària i secundaria de la majoria d’escoles i instituts del municipi amb l’objectiu de seguir promocionant i potenciant l'esport i els hàbits saludables. A més a més, es vol aconseguir que els alumnes dels diferents col·legis creïn noves relacions d’amistats i cooperin, i s’ajudin entre ells, per assolir els reptes proposats.

En total hi haurà aproximadament uns 2000 alumnes que realitzaran les múltiples proves per diversos indrets com el Parc Prudenci Bertrana, el camp municipal d’esports, el Pavelló dels Països Catalans, entre d’altres.

Com a novetat, la diada d’enguany comptarà amb la col·laboració de diverses entitats del municipi que s’ubicaran a les diferents zones de les proves. Entre d'elles hi ha el CFTordera, CPTordera, Tennis Paradís del Vilar, Rugbi la Tordera, escola de Dansa Cristina LLobet,  Set de Dansa i Bitlles La Penya del Bistec. També, amb la col·laboració de Bonpreu i Consum. Des de la regidoria d’esports volem agrair la feina de la comissió de professors/es (escoles i instituts) i l’ajuda de les entitats i els voluntaris de l'Esplai de la Gent Gran. Cal recordar que la jornada serà en horari escolar.

#torderaescuida

Informació publicada el 12 de febrer de 2018