www.tordera.cat
Notes de Premsa

Repetint l'experiŔncia viscuda en edicions anteriors, el mirador de la plaša de l'EsglÚsia acollirÓ una nova ediciˇ del mercat d'olis i vins nous dins del marc del mercat dels diumenges. Aquesta proposta es coordina puntual des de l'Órea de Mercats de l'Ajuntament i l'empresa "Eixmedia". Hi podreu trobar tot un seguit de parades relacionades amb les diverses varietats d'olis d'olives, vins i embotits entre d'altres productes. 

Hi seran presents l'Oli de Pau i l'Oli Canyal (EmpordÓ), l'oli i el vi del celler Can Pereclara de Calonge, oli de l'Avi Jaume (d'oliva verge extra de l'EmpordÓ), oli MolÝ de Rocafort de Vallbona (DOP Les Garrigues); tambÚ Agroli amb les seves varietats empordaneses i MolÝ de Can Gibert, de l'Anoia. A mÚs hi haurÓ el vi del celler Vinya Canyal i el de la marca EmpordÓlia, vins generosos en bˇta i ratafia. 

Completaran la oferta gastron˛mica del Mercat diferents formatges d'elaboraciˇ artesana entre els quals destaquen els formatges amb oli, a mÚs de pa de vi i d'oli. L'empresa Oli amb Llum portarÓ al Mercat els seus elements decoratius. Aquest moment de l'any Ús idoni per a celebrar aquest tipus de mercats ja que Ús quan hi ha l'oli i el vi nou. Fins al mes de gener a pagŔs es recullen les olives i comenša l'Ŕpoca de fires i festes que commemoren el final d'aquestes tasques als camps. S'aprofiten tambÚ les celebracions per presentar en societat els primers olis de temporada i comenšar-ne la venda.

El mercat d'olis i vins nous comenšarÓ a partir de les 10:00h 

Informaciˇ publicada el 12 de febrer de 2018