www.tordera.cat
Notes de Premsa

L'Ajuntament de Tordera, en el marc del projecte de pressupostos participatius, inicia dilluns, 12 de març, el procés de votació de les propostes finalistes.
Podran votar tots els ciutadans, empadronats a Tordera, i tots aquells que tenint segona residència, ho hagin sol·licitat formalment al servei de registre.
El termini de votació es mantindrà obert fins al 26 de març.
La votació serà telemàtica i per fer-ho, caldrà que cada interessat introdueixi el seu núm de DNI i també el número de telèfon o adreça de correu electrònic on el sistema enviarà un codi de verificació. Una vegada dins l'aplicació, el ciutadà escollirà la seva zona i podrà votar la proposta que consideri més adient per executar a la seu veïnat o urbanització. Les propsotes es podran votar fins al 26 de març. Tothom qui no disposi de dispostiu mòbil, podrà votar també a la Biblioteca, als locals de les associacions de veïns i a l'oficina de Serveis Personals de Tordera. 

Les propostes que surtin guanyadores s'executaran durant aquest any 2018, excepte aquells projectes que, per dificultat tècnica, puguin allargar-se fins al 2019.

Vota clicant sobre la imatge: 


imatges votacions

El projecte de pressupostos participats es va iniciar al 2017 de la mà dels regidors Rafael Delgado i Salvador Giralt. Des de la posada en funcionament del projecte, s'ha establert un reglament regulador, s'ha creat el Consell Veïnal, que agrupa totes les associcions de veïns i representants de cada zona i s'han fet assemblees amb els veïns interessats de totes les zones establertes al projecte. A finals de 2017 es va fer la recollida de propostes i, una vegada validades pels serveis tècnics i jurídics, una quarantena d'aquestes propostes van ser seleccionades com a finalistes. A partir de dilluns, 12 de març, aquestes propostes es sotmeten a votació. 

Si vols conèixer totes les propostes finalistes, pots consultar les següents imatges:


Les Farreres, Can Camps, Roca Rossa, Can Domenec, Niàgara Parc, Àgora Parc, Sant Daniel i Mas Mora:

Propostes finalistes











Terra Brava, Tordera Parc, Sant Pere, Sant Andreu, Fibracolor i zones Tordera (nucli antic, Mas Borra i Can Mes)

Propostes finalistes

Informació publicada el 8 de març de 2018