www.tordera.cat
Notes de Premsa

En el marc estratègic de promoure Tordera i difondre el seu patrimoni cultural i paisatgístic, l'Ajuntament ha volgut aprofitar l'aparador que ens ofereix la Fira Mercat del Ram per editar un desplegable informatiu amb la ruta de les ermites i esglésies de Tordera. Seguint la línia estètica del díptics que es van editar al 2015 i que recollien els itineraris pel nucli antic de Tordera, aquesta vegada es situen al mapa les diferents ermites i esglésies que trobem als paratges naturals torderencs. El desplegable afegeix les coordenades de situació de les ermites, un plànol del terme municipal, fotografies i també una sinopsi sobre la història, l'arquitectura i les llegendes que s'amaguen rere cada paratge o ermita local. 

La regidoria de Cultura fa mesos que treballa en la recolllida d'informació i documentació per l'elaboració d'aquest projecte, que es completarà finalment a l'abril amb la instal·lació dels plafons informatius a cada paratge. 

Si per algun motiu és reconegut el nostre poble és per la seva  extensió geogràfica, una de les més grans de la província, per darrera de la ciutat de Barcelona. El nostre territori natural ens descobreix innumerables racons amb encant com els que s'identifiquen en la publicació que s'ha editat amb la voluntat de seguir promovent tordera com a un bon lloc per descobrir a través del senderisme o la bicicleta. Rutes com les que es presenten en aquesta nova publicació es sumen i complementen d'altres iniciatives de de promoció de l'entorn com la ruta de la Tourdera o el camí de les Valls. 

Descobriu el contingut del desplegable de "Rutes per les ermites i esglésies de Tordera":

Portada rutes

Informació publicada el 20 de març de 2018