www.tordera.cat
Notes de Premsa
Imprimir

imatge bus escolarHORARIS DEL BUS ESCOLAR PER AL CURS 2018/19 (Escoles Ignasi Iglésias, La Roureda, Serra de Miralles i Instituts Lluís Companys i Tordària)Informació relacionada al servei de Transport escolar: 

Convocatòria d'ajuts econòmics per al transport escolar

La Junta de Govern Local va aprovar aquest mes d'abril la convocatòria d'ajuts econòmics per a l'adquisició de llibres, llicències digitals i material escolar adreçats a famílies amb menors a càrrec que cursin segon cicle d'educació infantil, primària o secundària obligatòria, per al curs 2019-20.

També en aquest àmbit s'ha aprovat les bases reguladores de la convocatòria per a la inscripció i per a la concessió de bonificacions per al servei de transport escolar no obligatori per al curs 2019-20

Per altra banda, el Consell Comarcal del Maresme també ha obert la convocatòria d'ajuts per al servei de menjador escolar per al curs vinent. Per sol·licitar aquestes ajudes caldrà demanar cita prèvia amb Serveis Socials, trucant al tel. 937642274. El dia de la visita, caldrà que l'interessat porti complimentada la documentació que es demana a les bases i al document adjunt d'informació de la convocatòria. 

El període de sol·licitud per a les diferents línies d'ajudes serà del 1 al 30 de juny a l'OAC de Tordera. Caldrà presentar les sol·lcituds normalitzades i la documentació que es demana a les bases de cada convocatòria.

TRANSPORT ESCOLAR

Bases Transport Escolar 2019-20

Convocatòria per a la inscripció i per a la concessió de bonificacions al servei de transport escolar no obligatori de segon cicle d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

SOL·LICITUD DE BONIFICACIÓ DE LA TAXA DE TRANSPORT ESCOLAR PER DIFICULTATS SOCIOECONÒMIQUES

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ AL SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR CURS 2019-2020

TAXES I TERMINIS DE PAGAMENT TRANSPORT ESCOLAR CURS 2019-2020

Informació publicada el 17 d'abril de 2018