www.tordera.cat
Notes de Premsa

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest mes d'abril la convocatōria d´ajuts econōmics per a l´adquisiciķ de llibres, llicčncies digitals i material escolar adreįats a famílies amb menors a cārrec que cursin segon cicle d'educaciķ infantil, primāria o secundāria obligatōria, per al curs 2018-19.
També en aquest āmbit s'ha aprovat les bases reguladores de la convocatōria per a la inscripciķ i per a la concessiķ de bonificacions per al servei de transport escolar no obligatori per al curs 2018-2019.

Per altra banda, el Consell Comarcal del Maresme també ha obert la convocatōria d'ajuts per al servei de menjador escolar per al curs vinent. Per solˇlicitar aquestes ajudes caldrā demanar cita prčvia amb Serveis Socials, trucant al tel. 937642274. El dia de la visita, caldrā que l'interessat porti complimentada la documentaciķ que es demana a les bases i al document adjunt d'informaciķ de la convocatōria. 

El període de solˇlicitud per a les diferents línies d'ajudes serā del 21 de maig al 13 de juny a l'OAC de Tordera. Caldrā presentar les solˇlcituds normalitzades i la documentaciķ que es demana a les bases de cada convocatōria.

TRANSPORT ESCOLAR

Bases de la convocatōria pública per a la inscripciķ i per a la concessiķ de bonificacions per al servei de transport escolar no obligatori de segon cicle d´educaciķ infantil, primāria, secundāria i batxillerat,  per al curs 2018-2019

Solˇlicitud d'inscripciķ al servei de transport escolar per al curs 2018-2019

Solˇlicitud de bonificaciķ per al servei de transport escolar per al curs 2018-2019

BEQUES DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

Bases de la convocatōria d´ajuts econōmics per a l´adquisiciķ de llibres, llicčncies digitals i material escolar adreįats a famílies amb menors a cārrec que cursin segon cicle d´educaciķ infantil, primāria o secundāria obligatōria, per al curs 2018-19.

Solˇlicitud d'ajut ecomic per a l'adquisiciķ de llibres, llicčncies digitals i material escolar.

BEQUES DE SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR (CONSELL COMARCAL DEL MARESME)

Bases de la convocatōria

Documentaciķ que cal aportar

Solˇlicitud normalitzada pel Consell Comarcal del Maresme

Solˇlicitud normalitzada per l'Ajuntament de Tordera

Per accedir a les beques del Servei de menjador escolar caldrā demanar cita prčvia a Serveis socials (Tel. 937642274) i portar tota la documentaciķ que es demana degudament omperta. 

transport escolar


llibresmenjador

Informaciķ publicada el 17 d'abril de 2018