www.tordera.cat
Notes de Premsa
Imprimir

imatge bus escolarHORARIS DEL BUS ESCOLAR PER AL CURS 2018/19 (Escoles Ignasi Iglésias, La Roureda, Serra de Miralles i Insituts Lluís Companys i Tordària)Informació relacionada al servei de Transport escolar: 

Convocatòria d'ajuts econòmics per a llibres, servei de menjador i transport escolar per al curs 2018/19

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest mes d'abril la convocatòria d´ajuts econòmics per a l´adquisició de llibres, llicències digitals i material escolar adreçats a famílies amb menors a càrrec que cursin segon cicle d'educació infantil, primària o secundària obligatòria, per al curs 2018-19.
També en aquest àmbit s'ha aprovat les bases reguladores de la convocatòria per a la inscripció i per a la concessió de bonificacions per al servei de transport escolar no obligatori per al curs 2018-2019.

Per altra banda, el Consell Comarcal del Maresme també ha obert la convocatòria d'ajuts per al servei de menjador escolar per al curs vinent. Per sol·licitar aquestes ajudes caldrà demanar cita prèvia amb Serveis Socials, trucant al tel. 937642274. El dia de la visita, caldrà que l'interessat porti complimentada la documentació que es demana a les bases i al document adjunt d'informació de la convocatòria. 

El període de sol·licitud per a les diferents línies d'ajudes serà del 21 de maig al 13 de juny a l'OAC de Tordera. Caldrà presentar les sol·lcituds normalitzades i la documentació que es demana a les bases de cada convocatòria.

TRANSPORT ESCOLAR

Bases de la convocatòria pública per a la inscripció i per a la concessió de bonificacions per al servei de transport escolar no obligatori de segon cicle d´educació infantil, primària, secundària i batxillerat,  per al curs 2018-2019

Sol·licitud d'inscripció al servei de transport escolar per al curs 2018-2019

Sol·licitud de bonificació per al servei de transport escolar per al curs 2018-2019

BEQUES DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

Bases de la convocatòria d´ajuts econòmics per a l´adquisició de llibres, llicències digitals i material escolar adreçats a famílies amb menors a càrrec que cursin segon cicle d´educació infantil, primària o secundària obligatòria, per al curs 2018-19.

Sol·licitud d'ajut ecomic per a l'adquisició de llibres, llicències digitals i material escolar.

BEQUES DE SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR (CONSELL COMARCAL DEL MARESME)

Bases de la convocatòria

Documentació que cal aportar

Sol·licitud normalitzada pel Consell Comarcal del Maresme

Sol·licitud normalitzada per l'Ajuntament de Tordera

Per accedir a les beques del Servei de menjador escolar caldrà demanar cita prèvia a Serveis socials (Tel. 937642274) i portar tota la documentació que es demana degudament omperta. 

transport escolar


llibresmenjador

Informació publicada el 17 d'abril de 2018