www.tordera.cat
Notes de Premsa

El departament de Promoció Econòmica i Ocupació va organitzar el passat desembre la Primera Jornada Empresarial on es va presentar el Programa "Accelera el Creixement" de suport a empreses amb alt potencial de creixement i promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC. 

 

Aquest programa s’adreça a empreses de la demarcació de Barcelona. De totes les candidatures rebudes se’n farà una selecció de les 50 empreses amb més potencial de creixement. 

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a més de 70 hores de formació i d’assessorament "in company" amb experts en temes com estratègia, finançament, transformació digital, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els seus projectes de creixement. El cost aproximat per empresa és de 5.500 euros. L’empresa solament paga 500 euros (+IVA).

El perfil d'empreses que es poden beneficiar són pimes amb tres treballadors o més,  cinc anys de vida o més (creades abans del 31/12/2013), amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat de créixer. Les candidatures es podran presentar fins el 4 de juny de 2018 mitjançant el següent formulari d’inscripció.

Per a més informació, podeu consultar l’ enllaç www.acceleraelcreixement.com

Fitxer Acrobat-PDF de (698,32kB)

Fitxer: dA_ptic_accelera_el_creixement.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 698,32 kB

Informació publicada el 19 d'abril de 2018