www.tordera.cat
Notes de Premsa

Seguint la planificació i treballs de manteniment dels diferents espais naturals, durant aquestes darreres setmanes la brigada municipal ha estat renovant els espais de barbacoes del municipi. Aquest ha estat el cas de l'àrea de pícnic ubicada al paratge de l'ermita de Sant Ponç. L'objectiu és clar, lluitar contra els incendis forestals de cara a la campanya d'estiu i que els torderencs/ques puguin gaudir de l'entorn natural que ens envolta amb tota seguretat. 

Seguint la normativa vigent reguladora de les àrees recreatives en terrenys forestals, a l'indret de Sant Ponç s'han renovat i construït de nou les diferents graelles i la instal·lació de formigó preparada per fer-hi la brasa. De fet, només està permés fer foc en aquesta zona i queda expressament prohibit l'ús de barbacoes portàtils i fer-hi l'abocament de les restes vegetals. En cas de qualsevol situació d'emergència cal avisar al 112. 

A més a més, per tal d'aconseguir una millor comoditat pels usuaris, s'han instal·lat diverses taules de pícnic properes a l'entorn d'aquesta ubicació. 

Tordera té un entorn natural privilegiat que entre tots/es hem de cuidar i preservar. A banda de la zona de pícnic de Sant Ponç, el Parc Prudenci Bertrana també disposa d'una zona de barbacoes que segueix la mateixa normativa esmentada anteriorment. 

Informació publicada el 7 de maig de 2018