www.tordera.cat
Notes de Premsa

Dins la Setmana de l’Artesania de Catalunya “Pitu i Loli Artesans realitzaran dos tallers on es podrā experimentar el RAKÚ, la tčcnica de cerāmica milˇlenāria d’origen Coreā-Japončs:

- Realitzaciķ de peces (fins dissabte 2 de juny) + Cuita 
- Cuita de peces fetes per ells


Per a més informaciķ i reserves cal contactar al telčfon 615611581 o al correu pitumaresma@gmail.com

El Consorci de Comerį, Artesania i Moda (CCAM) impulsa una nova ediciķ de la Setmana d´Artesania de Catalunya, una iniciativa que té per objectiu sensibilitzar la societat de la importāncia de l´artesania i dels seus valors culturals, econōmics, patrimonials i socials.

La propera ediciķ comptarā amb diverses novetats, a partir dels resultats del pla estratčgic de l´artesania a Catalunya presentat recentment. Durant aquests set dies es concentraran un conjunt d´activitats de promociķ, coneixement i difusiķ de l´artesania catalana arreu del territori.
Com en la passada ediciķ, el CCAM vol comptar amb el suport i colˇlaboraciķ de les entitats del sector artesanal, amb l´organitzaciķ d´activitats orientades a la participaciķ  de la societat, com per exemple,  conferčncies, taules rodones, debats, tallers, demostracions d´ofici, visites guiades, presentacions, exposicions, jornades de portes obertes, fires, entre altres propostes.
L´any passat, la Setmana d´Artesania de Catalunya va aglutinar un total de 120 accions per a professionals i públic en general arreu del territori,  el 18% de les quals estaven dirigides a públic familiar. En la propera ediciķ, l´objectiu és incrementar el nombre d´accions i la seva realitzaciķ arreu de Catalunya.

Informaciķ publicada el 22 de maig de 2018