www.tordera.cat
Notes de Premsa
Tenen un valor de 30 euros cadascun i es poden bescanviar a les botigues de la Fundaciˇ de roba de segona mÓ.

Els bons d’ajuda s’emmarquen en el programa d’ajuda social amb quŔ la Fundaciˇ es compromet a revertir a nivell local part dels recursos generats amb la gestiˇ de la roba que donen els ve´ns.

Els ve´ns i ve´nes del municipi disposen de 12 contenidors on hi dipositen la roba, el calšat, els complements i el tŔxtil de llar que ja no utilitzen i als quals Humana dˇna una segona vida. ╔s un servei gratu´t i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminaciˇ de residus s˛lids urbans. L’any passat Humana hi va recuperar mÚs de 35 tones de tŔxtil usat, la qual cosa constata la confianša de la ciutadania per un model de gestiˇ del residu tŔxtil amb finalitat social.

Humana Fundaciˇn Pueblo para Pueblo, organitzaciˇ que des del 1987 promou la protecciˇ del medi ambient mitjanšant la reutilitzaciˇ del tŔxtil i duu a terme programes de cooperaciˇ a l’└frica, AmŔrica Llatina i l’└sia, i tambÚ d’ajuda local al territori mÚs proper, ha lliurat a l’Ajuntament de Tordera 20 bons d’ajuda que permeten adquirir roba de segona mÓ a persones amb pocs recursos econ˛mics. Els vals lliurats, per valor de 30 euros cadascun, es poden bescanviar a qualsevol de les botigues d’Humana, que estan a Barcelona. Aquesta iniciativa permet que el Consistori canalitzi l’ajuda cap a famÝlies amb necessitats de vestimenta bÓsica.


La representant d’Humana, Emma Dalmases, ha lliurat els bons d’ajuda a l’└ngel Pous, regidor de l’Órea de Serveis Personals.


Informaciˇ publicada el 30 de maig de 2018