www.tordera.cat
Notes de Premsa

Aquest punt va adrešat a tota la ciutadania, per˛ estÓ especialitzat en acompanyar emprenedors i nous projectes, associacions, entitats del Tercer Sector, gestories i assessories, docents i estudiants. L'objectiu Ús el d'assessorar en la creaciˇ i constituciˇ de cooperatives i societats laborals, la transformaciˇ d'associacions i altres empreses, la consolidaciˇ de projectes de l'economia social o el relleu d'empreses o entitats properes al tancament, entre d'altres qŘestions.

El punt d'informaciˇ sobre cooperativisme i economia social i solidÓria tindrÓ lloc a les Oficines de Promociˇ Econ˛mica i Ocupaciˇ (C\Ral n║174) els dies 7 de juny, 5 de juliol, 6 de setembre i 4 d’octubre, de 10 a 12h

Una tŔcnica de l'Ateneu es desplašarÓ al punt habilitat, per atendre les visites concertades que tinguin dubtes sobre tots els aspectes relacionats amb la constituciˇ i consolidaciˇ d'iniciatives cooperatives o emmarcades en l'economia social i solidÓria.

Aquesta iniciativa Ús fruit de la colĚlaboraciˇ entre l'Ajuntament de Tordera i l'Ateneu Cooperatiu del Maresme que, entre tots els seus objectius, es troba la d'apropar la sensibilitzaciˇ i l'assessorament de base cooperativa dels municipis d'arreu de la comarca, potenciant la descentralitzaciˇ, creant xarxa i vertebrant un moviment cooperatiu d'abast comarcal.

 Des de l'Ateneu,es treballa amb institucions p˙bliques i/o agents locals, per crear nous punts d'informaciˇ, aixÝ doncs, no dubteu en contactar amb nosaltres per ajudar-nos a apropar el cooperativisme i l'economia social i solidÓria al vostre municipi.


Per a mÚs informaciˇ i concertar visita accediu al segŘent enllaš

Informaciˇ publicada el 31 de maig de 2018