www.tordera.cat
Notes de Premsa


El proper divendres 20 de juliol se celebra el 50č aniversari d’ASPRONIS. Serą obert a tota la ciutadania i tindrą lloc a les 19:30 a la Plaēa dels Dies Feiners de Blanes. L'esdeveniment comenēarą amb l'actuació de la Joana Andreu, gran professional de la mągia, i continuarą al voltant de les 8 del vespre amb un breu acte commemoratiu dels 50 anys d'ASPRONIS. Tot seguit, la mśsica dels Tapeo Sound System posarą ritme a les cinc dčcades d'histņria de l'entitat.

 

 

L’Ajuntament de Tordera va aprovar en el plenari municipal de maig sol·licitar a la Generalitat de Catalunya l’atorgament de la Creu de Sant Jordi a la Fundació Aspronis per la seva contribució en la millora de la qualitat de vida i la integració social de persones amb discapacitat intel·lectual.

El municipi conscient de la trajectņria i tasca realitzada per la Fundació Aspronis a favor de l’atenció assistencial i d’integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Tordera, Malgrat de Mar i Palafolls, considera que s'ha de distingir i homenatjar-la pels serveis prestats en el 50č aniversari de l’inici de les seves activitats

Informació publicada l'11 de juliol de 2018