www.tordera.cat
Notes de Premsa

Policia LocalLa Policia Local de Tordera ampliarā aquests propers mesos el nombre de policies de proximitat a diferents zones de Tordera amb la voluntat de recuperar la figura del policia de barri.
Des de fa unes setmanes, la zona d'obres del Camí Ral, Amadeu Vives, Mas Martí i del carrer d'Alcalde Vendrell ja disposa d'un policia que realitza tasques de prevenciķ, informaciķ, seguretat i control de la mobilitat urbana en aquest punt. La intenciķ de la Policia Local és mantenir aquesta figura d'agent de proximitat una vegada finalitzades les obres en aquest sector.


De cara als propers mesos, el cos d'agents de barri també s'ampliarā amb 3 policies més a Camí Ral i nucli histōric, Sant Andreu i Sant Pere/Fibracolor.

Per altra banda, i donats els bons resultats dels darrers anys, per aquest 2019 s'ampliarā la vigilāncia a les urbanitzacions amb una nova patrulla rural, que s'unirā a l'existent i facilitarā l'ampliaciķ del radi de control i actuaciķ a tot el terme municipal.

El  pla de millora de la seguretat ciutadana i vial es completarā amb el seguiment i control contra l'ocupaciķ ilˇlegal d'habitatges i amb la instalˇlaciķ de noves cāmeres de video-vigilāncia a Sant Andreu, Sant Pere, al carrer Puigvert, al carrer Girona, al camí de Les Farreres i als accessos de Terra Brava, Āgora Parc i Niāgara Parc.

Amb actuacions com aquestes el govern municipal consolida la seva aposta per a la millora de la seguretat al municipi tant pel que fa a la disminuciķ de fets delictius, que es manté a la baixa des de 2015,  com per a l'erradicaciķ de l'incivisme al carrer, que grācies a la colˇlaboraciķ dels Agents Cívics s'ha guanyat amb més control a contenidors i espais públics. 

Informaciķ publicada el 14 de gener de 2019