www.tordera.cat
Notes de Premsa

L’ajuntament de Tordera ha realitzat els tràmits per poder participar en la convocatòria de la subvenció i per a la contractació de joves en pràctiques 2019 i així contractar 3 joves, tal i com recull la Resolució TSF/1844/2019 de 20 de juny, i d’acord amb els requisits establerts a les bases reguladores Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

En aquest sentit es contractaran tres joves, dos com a auxiliars d’infermeria en geriatria en institucions i un com educador social.

En relació perfil d’Auxiliars d’infermeria en geriatria

En quant a la formació requerida es necessari que el/la jove a contractar estigui en disposició de la següent d’algun d’aquesta titulació:

-        Cicle de grau mig de Cures Auxiliars d’infermeria

-        Cicle de Grau mig d’Atenció a persones en situació de dependència

-        Certificat de professionalitat d’atenció sanitària a persones dependents en institucions socials

-        Certificat de professionalitat d’atenció sociosanitària a persones al domicili.

 

En relació al perfil d’Educador/a social

En quant a la formació requerida es necessari que el/la jove a contractar estigui en disposició de la següent d’algun d’aquesta titulació:

-        Grau universitari d’Educació social

La previsió inici contractes com a màxim el 31 d’octubre de 2019, finalització el 30 d’abril de 2020. Tots els joves interessats que vulguin més informació poden passar per les oficines del Servei d'Ocupació i Formació (Camí Ral 174, a la cantonada amb Avinguda Països catalans).

La voluntat del Govern Municipal sempre ha sigut la de participar i optar en aquests tipus de programes per tal de facilitar unes eines a un públic més jove. Són exemples altres projectes com la Brigada Jove de cada estiu, places del programa de Garantía Juvenil, plans ocupacionals, entre d'altres.

oferta jove

logos

Informació publicada el 6 d'agost de 2019