www.tordera.cat
Notes de Premsa

Cada 1 d’octubre es commemora el “Dia Internacional de la Gent Gran”. Des de la nova regidoria de “Gent Gran” s’ha treballat conjuntament amb els diferents factors que engloben aquest grup de persones i professionals  del sector. La regidora To˝i Garcia ha destacat que “aquesta colĚlaboraciˇ neix arrel de les ganes de treballar i donar visibilitat del dia a dia de la gent gran del municipi”. A mÚs a mÚs, el repte Ús aconseguir que durant els propers anys aquest tipus de programacions perduri i s’estableixi en el calendari any rere any.

Per aquest proper dimecres 9 d’octubre l’Esplai de la Gent Gran organitza una sessiˇ de gimnÓs a l’aire lliure. Aquesta classe estarÓ obert a tothom i es realitzarÓ a la Plaša de l’EsglÚsia. L’activitat comenšarÓ a partir de les 10h del matÝ i al finalitzar es repartirÓ coca per a tothom.

El divendres 11 d’octubre a les 17h de la tarda, l’Esplai de la Gent Gran informa que tÚ previst realitzar el tradicional concert amb “l’Orquestra Calidae”

El mateix dia a les 18h de la tarda la sala polivalent de la Biblioteca de Tordera acollirÓ una xerrada per a cuidadors de gent gran que anirÓ a cÓrrec de la residŔncia de Can Comte.

I per acabar de tancar la programaciˇ d’activitats, el proper divendres 25 d'octubre, la residŔncia Can Comte coincidint amb el seu 30Ŕ aniversari, farÓ una gran festa que comenšarÓ a les 16h amb berenar per a tots els assistents.


Informaciˇ publicada el 7 d'octubre de 2019