www.tordera.cat
Notes de Premsa

L'Ajuntament de Tordera ha posat a disposició de les persones i famílies de Tordera, especialment aquelles que tenen infants al càrrec, el Servei de Psicologia Muncipal, siguin o no famílies usuàries dels serveis socials.
Fins avui aquest servei seguia fent el seguiment de manera telefònica i telemàtica amb els usuaris derivats per Serveis Socials o Ensenyament.

A partir d'avui totes les persones que necessitin d'aquest servei caldrà que es posin en contacte amb Serveis Socials per tal que en valorin el cas i activin la derivació corresponent. Per contactar amb Serveis Socials cal trucar al telefon 937642274.

També, per la seva banda, la Policia Local podrà derivar casos al Servei de Psicologia municipal si detecta situacions de risc en l'àmbit familiar. El telèfon de la Policia Local és el 937640615.

L'oferiment obert del Servei de Psicologia Municipal és un pas més en el suport de la gestió emocional del confinemt i de la crisi de la COVID19. Fa dues setmanes també es va ampliar a les persones majors del 65 anys el servei de teleassistència gratuït.

Informació publicada el 2 d'abril de 2020