www.tordera.cat
Notes de Premsa

La Regidoria d'Hisenda ha donat a conŔixer el nou calendari fiscal modificat arrel de la crisi sanitÓria de la Covid19 i mitjanšat el qual es vol felxibilitzar la cÓrrega fiscal dels contribuents en uns moments complicats econ˛micament i socialment per a la ciutadania.

En el segŘent calendari es detallen els perÝodes de pagaments dels tributs voluntaris i les dates del cÓrrec per aquells imposotos que estiguin domiciliats.

L'Organisme de Gestiˇ TributÓria recorda que tÚ l'oficina tancada i el pagament es pot fer de manera telemÓtica o a les entitats bancÓries amb la descÓrrega de les cartes de pagament com s'indica al segŘent enllaš.

La regidoria d'hisenda va anunciar algunes mesures de carÓcter econ˛mic a principis de la crisi sanitÓria.
Entre aquestes mesures destaquen la suspensiˇ del pagament de la quota de la llar d'infants mentre sigui vigent l'Estat d'Alarma, la suspensiˇ de la quota del transport escolar, la suspensiˇ de la taxa de residus comercials per a les botigues que han complert amb el tancament obligatori durant el procÚs de confinament. Tampoc es cobrarÓ la taxa als paradistes del mercat dels diumenges  durant el periode de temps que la seva activitats es mantingui suspensa. Els titulars de les llicŔncies d'ocupaciˇ de via p˙blica (terrasses de bars i restaurants) no hauran de fer front al pagament d'aquesta taxa en aquest any.

NOU CALENDARI FISCAL 2020 

calendari fiscal 2020

Informaciˇ publicada el 12 de maig de 2020