www.tordera.cat
Notes de Premsa

La Regidoria d'Hisenda ha donat a cončixer el nou calendari fiscal modificat arrel de la crisi sanitāria de la Covid19 i mitjanįat el qual es vol felxibilitzar la cārrega fiscal dels contribuents en uns moments complicats econōmicament i socialment per a la ciutadania.

En el següent calendari es detallen els períodes de pagaments dels tributs voluntaris i les dates del cārrec per aquells imposotos que estiguin domiciliats.

L'Organisme de Gestiķ Tributāria recorda que té l'oficina tancada i el pagament es pot fer de manera telemātica o a les entitats bancāries amb la descārrega de les cartes de pagament com s'indica al següent enllaį.

La regidoria d'hisenda va anunciar algunes mesures de carācter econōmic a principis de la crisi sanitāria.
Entre aquestes mesures destaquen la suspensiķ del pagament de la quota de la llar d'infants mentre sigui vigent l'Estat d'Alarma, la suspensiķ de la quota del transport escolar, la suspensiķ de la taxa de residus comercials per a les botigues que han complert amb el tancament obligatori durant el procés de confinament. Tampoc es cobrarā la taxa als paradistes del mercat dels diumenges  durant el periode de temps que la seva activitats es mantingui suspensa. Els titulars de les llicčncies d'ocupaciķ de via pública (terrasses de bars i restaurants) no hauran de fer front al pagament d'aquesta taxa en aquest any.

NOU CALENDARI FISCAL 2020 

calendari fiscal 2020

Informaciķ publicada el 12 de maig de 2020