www.tordera.cat
Notes de Premsa

CFGM Sistemes microinformatics i xarxes TorderaDel 2 al 8 de juny tindran lloc les inscripcions per als cursos de Cicle Formatiu de Grau Mitjà.
Per accedir a un cicle de formació professional cal formalitzar la sol·licitud de preinscripció encara que es cursin altres ensenyaments en el mateix centre.
Només es pot formalitzar una sol·licitud, que s'ha de presentar al centre demanat en primer lloc, indicant-hi els centres, cicles o torns als quals es vol accedir.
Per poder cursar un cicle de grau mitjà cal complir els requisits acadèmics d'accés que estableix la normativa.

A l'Institut Lluís Companys de Tordera es pot cursar el Cicle formatiu de grau mitjà de de sistemes microinformàtics i xarxes, i ho fa mitjançant aprenentatge Dual (combinant un any de formació a l'institut i el segon any a l'empresa).

Podeu consultar tota la informació sobre el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de sistemes microinformàtics i xarxes al web de l'institut Lluís Companys

També consultant la informació relacionada següent:

Tríptic DUAL Lluís Companys 

Trítpic Informatiu CFGM Sistemes Microinformàtics i xarxes

Web d'Educació de la Generalitat de Catalunya

L'Escola d'Adults Renaixença ofereix els cursos d'accés als Cicles Formatiu de Grau Mitjà

Per altra banda, l'Escola d'Adults Renaixença de Tordera ofereix durant tot el curs escolar, els cursos d'accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà. Durant el període de confinament ha continuat el curs de manera telemàtica, com ho ha fet la resta de les escoles i instituts. El proper 25 de juny els alumnes de l'Escola d'Adults s'examinaran de la prova d'accés, en la qual si s'aprova aconseguirant el títol d'ESO, que podran utilitzar a nivell laboral i també els donarà accés a Grau Mitjà a nivell acadèmic per continuar així amb els estudis. 

La segona setmana de setembre es té previst fer les inscpricions i les matriculacions a l'Escola d'Adults. 

Preinscripcions per als Cicles Formatius de Grau Superior. 

El període per aquests cursos serà del 10 al 17 de juny. Les inscripcions s'hauran de fer també de manera telemàtica.

Més info: Web Educació Generalitat de Catalunya


Informació publicada l'1 de juny de 2020