Salutació de l'Alcalde

 

Benvolguts veïns i veïnes,

Em plau donar-vos la benvinguda a la nostra nova pàgina web municipal, una plataforma moderna i fàcil d’utilitzar que té com a objectiu millorar la comunicació i seguir amb la interacció entre el govern local i la ciutadania.

El nou web municipal ofereix una àmplia gamma de serveis i eines que facilitaran l'accés a informació rellevant sobre els serveis públics, esdeveniments i notícies de Tordera. A més, també podran accedir a tràmits i gestions administratives en línia, cosa que sens dubte farà més eficient i àgil l'experiència de l'usuari.

Però el nostre nou web municipal no es limita a oferir informació. També volem fomentar la transparència i la participació ciutadana, per això hem creat espais per a la consulta i el debat de propostes i decisions públiques. Amb l´ajut de la ciutadania, podrem construir una ciutat més justa, equitativa i participativa.

Esperem que la nostra nova pàgina web sigui una eina útil i valuosa per a tots els habitants de Tordera. Us convidem a explorar-la i utilitzar-la per estar informats i participar a la vida pública del nostre municipi.

Amb l'afany de mantenir-vos informats del nostre dia a dia, restem a la vostra disposició i us animem a que ens seguiu a les nostres xarxes socials oficials.

Atentament,

Joan Carles Garcia Cañizares

Alcalde de Tordera

Imatges

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08-03-2023 14:01