Formulari d'inscripció: Sol·licitud d'atenció al servei local d'ocupació

Sol·licitud de visita amb el Servei d'Informació i Orientació Laboral

Des d'aquest espai podeu sol·licitar una entrevista amb els tècnics responsables del Servei d'Informació i Orientació Laboral per tal que us assessorin sobre els tràmits a realitzar per a fer el vostre currículum, entrevistes personals i informació diversa sobre recursos i eines per a la recerca de feina.

Necessitem el vostre consentiment exprés per tractar les vostres dades i, per tant, caldrà que marqueu la casella “SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT” per poder preinscriure's per demanar sol·licitud de visita amb el Servei d'Informació i Orientació Laboral prestar el vostre consentiment, cal que llegiu la següent:

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable: Ajuntament de Tordera

Adreça: Plaça de l'Església, 2, 08490 Tordera

Telèfon: 937643717

Correu electrònic: tordera@tordera.cat

Finalitat: Preinscripció per demanar sol·licitud de visita amb el Servei d'Informació i Orientació Laboral

Legitimació: Consentiment de la persona interessada.

Existeix l'obligació de facilitar les dades que es demanen en el formulari per poder realitza la preinscripció per demanar sol·licitud de visita amb el Servei d'Informació i Orientació Laboral

Destinataris: Les vostres dades no es comunicaran a tercers, excepte si una llei ho autoritza. Les vostres dades no es transferiran fora de la Unió Europea.

Drets de les persones: Podeu accedir a les vostres dades personals, rectificar-les, suprimir-les, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, presentant la vostra sol·licitud al Registre general d'entrada de l'Ajuntament de Tordera, o mitjançant la seu electrònica (www.tordera.cat)

Si considereu que el tractament de dades personals és contrari a la normativa de protecció de dades, podeu presentar una reclamació davant de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) a través de la seva web o per mitjans no electrònics a l'adreça: Carrer Rosselló, 214 bis, Esc. A, 1r 1a, 08008 Barcelona.

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08-03-2023 11:08