Formulari d'inscripció: Taller - "Aprèn a utilitzar la teva màquina de cosir!"

Formulari d'inscripció: Taller - "Aprèn a utilitzar la teva màquina de cosir!" Dilluns 20 de març 2023

TALLER a càrrec de El MorraleT

Per a joves i adults (a partir de 14 anys)

Material que cal portar per poder participar al taller: 

- Màquina de cosir + pedal i accessoris (premsateles, canilles, agulles, etc.)

- Regle, tisores, fils, agulles o pinces

- 2 trossos de roba plana (millor de cotó)

En acabar el taller t'enviarem un document PDF amb un tutorial sobre com fer el punt de llibre i exercicis de pràctica per fer a casa.

Necessitem el vostre consentiment exprés per tractar les vostres dades i, per tant, caldrà que marqueu la casella “SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT” (al final d'aquest text) per poder participar a l'activitat Taller - "Aprèn a utilitzar la teva màquina de cosir!" de la Biblioteca de Tordera.

Abans de prestar el vostre consentiment, cal que llegiu la següent:

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: Ajuntament de Tordera

Adreça: Plaça de l'Església, 2, 08490 Tordera

Telèfon: 937643717

Correu electrònic: tordera@tordera.cat

Finalitat: Gestionar la participació a l'activitat Taller - "Aprèn a utilitzar la teva màquina de cosir!" de la Biblioteca de Tordera.

Legitimació: Consentiment de la persona interessada.

Existeix l'obligació de facilitar les dades que es demanen en el formulari per poder participar a l'activitat Taller - "Aprèn a utilitzar la teva màquina de cosir!" de la Biblioteca de Tordera.

Destinataris: Les vostres dades no es comunicaran a tercers, excepte si una llei ho autoritza. Les vostres dades no es transferiran fora de la Unió Europea.

Drets de les persones: Podeu accedir a les vostres dades personals, rectificar-les, suprimir-les, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, presentant la vostra sol·licitud al Registre general d'entrada de l'Ajuntament de Tordera, o mitjançant la seu electrònica (www.tordera.cat)

Si considereu que el tractament de dades personals és contrari a la normativa de protecció de dades, podeu presentar una reclamació davant de l´Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) a través de la seva web https://apdcat.gencat.cat/ca/drets_i_obligacions/reclamar_i_denunciar/ o per mitjans no electrònics a l'adreça: Carrer Rosselló, 214 bis, Esc. A, 1r 1a, 08008 Barcelona.

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16-10-2023 18:18