Formulari d'inscripció: Taller sobre estalvi i eficiència energètica

Formulari d'inscripció: Taller sobre estalvi i eficiència energètica

Necessitem el vostre consentiment exprés per tractar les vostres dades i, per tant, caldrà que marqueu la casella “SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT” per poder inscriure'm en el taller sobre estalvi i eficiencia energètica que impulsa el departament de promoció econòmica. 

Abans de prestar el vostre consentiment, cal que llegiu la següent:

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: Ajuntament de Tordera

Adreça: Plaça de l'Església, 2, 08490 Tordera

Telèfon: 937643717

Correu electrònic: tordera@tordera.cat

Finalitat: Inscriure'm en el taller sobre estalvi i eficiencia energètica que impulsa el departament de promoció econòmica. 

Legitimació: Consentiment de la persona interessada.

Existeix l'obligació de facilitar les dades que es demanen en el formulari per poder inscriure'm en el taller sobre estalvi i eficiencia energètica que impulsa el departament de promoció econòmica. 

Destinataris: Les vostres dades no es comunicaran a tercers, excepte si una llei ho autoritza. Les vostres dades no es transferiran fora de la Unió Europea.

Drets de les persones: Podeu accedir a les vostres dades personals, rectificar-les, suprimir-les, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, presentant la vostra sol·licitud al Registre general d'entrada de l'Ajuntament de Tordera, o mitjançant la seu electrònica (www.tordera.cat)

Si considereu que el tractament de dades personals és contrari a la normativa de protecció de dades, podeu presentar una reclamació davant de l´Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) a través de la seva web

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-09-2023 14:02