Aquest cap de setmana arriba el torneig de futbol-7 Memorial Josep Barceló

Última revisió 07-06-2023 09:41
05/06/2023

El Camp Municipal d'Esports de Tordera acollirà aquest cap de setmana la XXIIII edició del Memorial Josep Barceló. Enguany com a novetat principal, el camp principal estrena gespa artificial acabada de col·locar fa pocs dies.  

El Club Futbol Tordera és l'encarregat d'organitzar aquesta cita futbolística base que és reconeguda a nivell local, comarcal i nacional. Amb un format totalment consolidat que aplega milers de visitants en el nostre municipi durant aquells dos dies. 

Pel cartell d’aquesta edició ja estan confirmats equips de primera categoria com el Barça, Villareal, València, Llevant, Osasuna, Sabadell, Júpiter, Terrassa, Aqua Hotel FC, Lloret, Barcino, Vilablareix, Tiana, Racing Blanenc, Farners, Sant Feliu de Guíxols, Les Franqueses, Llavaneres, Vila Olímpica, Porqueres, Martorell, Sant Pol, Quart, Cambrils, Sant Vicenti, PB Barcino i el CFTordera. 

Els equips d'aquests clubs es dividiran en tres categories: equips Aleví 1r any (2012), Aleví 2n any (2011) i Benjamí (2013)

El torneig es jugarà en diverses rondes: fase de grups, semifinals (3) i finals (3, una per categoria).

Els partits començaran el dissabte a les nou del matí i acabaran el diumenge a les sis de la tarda. Es jugaran 4 partits de manera simultània. Per poder jugar tots aquests partits, el club disposarà dels quatre camps de futbol 7 de les instal·lacions esportives municipals.

Com cada any, també es farà l’acte de cloenda i record a Josep Barceló. Al llarg dels dos dies de torneig, s’organitzen diverses activitats paral·leles en el municipi en un cap de setmana ple d’activitats programades a l’agenda.

Novament, l’organització comptarà amb més de 100 voluntaris, també s’instal·larà servei de bar totes les hores de competició i la piscina municipal estarà oberta al públic general.

Tota la informació es podrà seguir on-line a la nova web del Memorial Barceló.

Com cada any les finals del torneig es podran seguir en directe per canal streaming de youtube i també a través de Ràdio Tordera.