Durant aquest mes d'abril la regidoria d'Ensenyament impulsa diferents xerrades

Última revisió 13-04-2023 12:54
30/03/2023

Des de la regidoria d'Ensenyament conjuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona s'impulsen diferents xerrades dins del marc del projecte Tordera Educa: 

Les xerrades son en format telemàtic i necessiten inscripció prèvia (a partir de l'18 d'abril) que trobareu tot seguit:

Necessita ajuda? Eines per detectar quan les actuacions dels fills i filles poden ser susceptibles de requerir ajuda professional especialitzada. Famílies amb fills entre 12 i 16 anys.
Dimarts 18/04 de 17 a 19h ONLINE

La xerrada donarà a conèixer les característiques principals del desenvolupament dels adolescents, oferint estratègies de detecció de situacions susceptibles de requerir ajuda professional especialitzada. Així com eines per a la detecció de situacions anòmales i estratègies de comprensió i actuació.

Formulari d'inscripció

Xarxes socials, límits i fills: la importància dels límits en l'ús de les xarxes socials. Famílies amb fills entre 6 i 12 anys
Dilluns 24 d'abril de 17h a 19h ONLINE

En aquesta activitat es treballen estratègies per treure el màxim profit de les pantalles, tot fomentant la responsabilitat i l'autonomia dels infants. Pretén oferir una visió crítica i constructiva sobre com les emocions ens governen molt més del que ens pensem i com són el motor de totes les tensions, angoixes i al·lèrgies que ens aporta experiència digital. Es tracta d'una invitació a comprendre, per desconstruir i qüestionar.

Formulari d'inscripció

Eines per ajudar els fills i filles a créixer. Desenvolupament del nadó. Rol parental. Famílies amb fills dels 0 als 3 anys.
Nova data: Dimarts 25 d'abril de 17:30h a 19h ONLINE

Des del minut zero els pares i mares són un referent en tots els aspectes. Però el que dona la particularitat a cada família són els valors, la comunicació, entre d'altres. Des dels primers moments estem transmetent rol parental i cal veure com l'acompanyem des d'aquests primers moments fins als 3 anys.

Formulari d'inscripció