El CFTordera organitza un acte d'inauguració de la nova gespa artificial del Camp Municipal d'Esports

Última revisió 12-06-2023 10:45
12/06/2023

Coincidint amb la cloenda del Memorial Josep Barceló, l'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia acompanyat per la regidora Nàdia Cantero, el president del CFTordera Josep Alsina, membres de la família Barceló, representants de la Federació Catalana de Futbol i components de la junta directiva de l'entitat torderenca, van destapar ahir diumenge 11 de juny, una placa commemorativa de la inauguració oficial. 

Durant tot el cap de setmana, els 4 camps de futbol-7 van acollir més de 100 partits del torneig que enguany arribava a la seva 24a edició. Un cop més, l'esdeveniment comptava amb un gran equip de voluntaris/àries que van encarregar-se de diferents tasques relacionades amb l'organització de l'activitat esportiva. Milers de persones van visitar i gaudir de les instal·lacions esportives que també disposaven de la piscina municipal i els diferents serveis relacionats amb el campionat.

El Llevant, FCBarcelona i el Quart van ser els conjunts guanyadors dels diferents grups. En els pròxims dies, el CFTordera farà balanç de l'edició del 2023 i ja pensarà amb el certamen de l'any que ve, que coincidirà amb l'edició 25.