Com a novetat aquest curs s'oferirà de manera gratuïta un curs de català oral.

">

L'Escola d'adults Renaixença presenta l'oferta formativa per al curs 2023/2024

Última revisió 12-09-2023 12:22
30/08/2023

Com a novetat aquest curs s'oferirà de manera gratuïta un curs de català oral.

L'oferta formativa de l'Escola d'adults inclourà, un any més, el curs de preparació a les proves d'accés de Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) adreçat a totes aquelles persones que volen reprendre als estudis i ampliar el currículum acadèmic. A més a més, s'inclou un assessorament durant el curs per a aquelles persones que vulguin presentar-se a l'examen del GES (graduat en educació secundària) per lliure. Les classes del curs de preparació al CFGM començaran el 3 d'octubre. Per altra banda, se seguiran oferint els cursos de digitalització (nivell 1, 2 i 3), anglès elemental, curs de català escrit i formació instrumental en castellà. Tots aquests cursos iniciaran les classes a partir del 9 d'octubre.

Com a novetat aquest curs s'oferirà de manera gratuïta un curs de català oral.

El període d'inscripció per al curs 2023/24 serà del dia 12 al 29 de setembre. La presentació de sol·licituds es podrà formalitzar preferentment i prioritàriament de manera telemàtica mitjançant instància específica disponible a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Tordera o bé presencialment a les oficines de l'OAC de l'ajuntament amb cita prèvia.

Des de l'escola d'adults, la setmana del 18 al 22 de setembre, faran sessions informatives per assessorar i acompanyar en el període d'inscripció. Si vols més informació o demanar cita per aquestes sessions, podeu trucar de 9 a 13h al telèfon 937641476 a partir del 4 de setembre.

Podeu consultar les bases en aquest enllaç AQUÍ