L'Esplai el Garbell inicia la celebració del seu 15è aniversari amb una exposició a la Biblioteca de Tordera

Última revisió 06-03-2023 12:36
28/02/2023

L'Esplai el Garbell celebra, durant el 2023, els seus 15 anys i per commemorar-ho esta preparant diversos actes arreu del poble repartits al llarg de tot l'any.

La presentació de l'exposició commemorativa serà aquest proper dissabte a les 10h a la Biblioteca, comptarà amb la presència de diferents membres de les tres juntes que han estat al capdavant de l'entitat i també amb la Berta Espona, pedagoga, educadora i investigadora, apassionada pel món de l'educació en el lleure i el seu potencial transformador.

L'exposició és un petit recull audiovisual d'aquests 15 anys de trajectòria de l'entitat, repassant els seus inicis, les rues de carnestoltes, fent un tastet de les colònies i acampades, i mostrant la realitat present del seu equip.

L'exposició es podrà veure des del dia 1 fins al 17 de març a la Sala d'Exposició de la Biblioteca de Tordera.

L'Esplai el Garbell és una entitat educativa de lleure referent a Tordera que ha crescut exponencialment i actualment mou aproximadament 100 famílies a les seves activitats. La seva activitat principal és els dissabtes al matí de 10h a 13h, però també realitzen acampades, excursions i colònies d'entre quatre i sis dies durant la setmana santa, participen del Carnestoltes de Tordera i altres municipis. L'Esplai el Garbell, amb les seves monitores i monitors, infants i joves, i famílies, són un membre molt actiu de la xarxa associativa del poble.