Oberta la convocatòria per participar en el Concurs literari de Tordera Premis Sant Jordi 2023 i el concurs de punts de llibre

Última revisió 01-03-2023 10:58
20/02/2023

L'Ajuntament de Tordera, a través de les diferents àrees municipals, ja comencen a preparar les activitats culturals al voltant de la Diada de Sant Jordi. Entre aquestes activitats destaquen un any més la convocatòria del concurs literari de Tordera Premis Sant Jordi. 

Pel que fa al concurs literari Premis Sant Jordi, convocatòria del qual ja està oberta, estableix les categories premi infantil "Baron de Carlos", juvenil i adults, divides en grups i amb diferents modalitats (poesia, prosa i recerca). També, en el marc del Concurs s'inclouen l'article periodístic "Impromtus Prudenci Bertrana" i la Beca de Recerca Local Salvador Vendrell. Com a novetat d'enguany es valorarà una nova modalitat de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual: no es preveu edat dels participants.

Podeu consultar les bases genèriques aquest espai

Per informació sobre els premis i les categories AQUÍ

Sol·licitud de participació per participar al concurs literari de Sant Jordi

Concurs de punts de llibre de Sant Jordi

Ja es troba oberta la convocatòria del concurs de punts de llibre de Sant Jordi. Hi pot participar qualsevol persona de 3 anys o més d'edat, la cartolina s’ha de pintar per una banda i a la del darrera hi ha de constar el nom i cognoms, telèfon, edat i nom de l'escola. Es pot trobar recollir la cartolina específica per al treball a la respectiva escola o bé a les oficines de l'Ajuntament de la plaça de la Concòrdia.

CATEGORIES I PREMIS: 

  • De 3 a 5 anys: Trofeu commemoratiu  i/o obsequi
  • De 6 a 10 anys: Trofeu commemoratiu  i/o obsequi
  • De 11 a 14 anys: Trofeu commemoratiu  i/o obsequi
  • De 15 a 17 anys : Trofeu commemoratiu  i/o obsequi
  • A partir de 18 anys: Trofeu commemoratiu  i/o obsequi

LLIURAMENT:

A la mateixa escola o bé a les oficines de l'Ajuntament de la plaça de la Concòrdia.

Termini de sol·licitud
Del 13 de febrer al 31 de març de 2023 a les 14h.