Tordera acollirà una Marató de Donants de Sang per remuntar les reserves

Última revisió 15-05-2023 12:09
04/05/2023

El marcador de donants es posarà en marxa el proper divendres 26 de maig de 10 a 21h al Pavelló dels Països Catalans, amb el lema “Donar sang, sona bé” es vol animar més persones a viure l’experiència de la donació. 

Tordera torna a acollir la Marató de Donants de Sang, i és que el marcador es posarà novament en marxa el 26 de maig al Pavelló dels Països Catalans amb l’objectiu de sumar 200 donacions de sang . Aquestes donacions permetran remuntar les reserves de sang i donar resposta a les necessitats dels pacients.

Donar sang sona bé

Hi ha moltes coses a la vida que sonen bé, però poques que salven vides, i donar sang n’és una d’elles. És per això que sota el lema “donar sang sona bé” volem animar més persones a fer acte bonic, solidari, generós i altruista.

A través d’àudios de persones conegudes, com la Judit Mascó, Tomàs Molina o Jordi Sanchez, entre altres; de persones que han necessitat sang i de persones implicades en la donació volem omplir les converses de whatsapp amb notes de veu animant a donar sang. I és que 9 de cada 10 catalans utilitzen el whatsapp com a eina principal de comunicació i només el 2% d’aquests són donants.

Els càncers, les hemorràgies i els infarts són algunes de les patologies que més sang requereixen. Al web donarsang.gencat.cat es poden trobar tots els punts de donació que hi ha a tot Catalunya. 

Us podeu inscriure a través d'aquest ENLLAÇ