El 9 de maig s'obre el període de preinscripció a la Llar d'Infants municipal El Niu (2 d'abril jornada de Portes OBERTES)

Última revisió 29-03-2022 11:42
22/03/2022

El proper dissabte 2 d'abril des de llar d'infants municipal "El Niu" realitzen jornada de portes obertes adreçades a totes les famílies que vulguin descobrir el projecte educatiu i les instal·lacions ubicades al C/ Eduardo Torroja. 

Del 9 al 20 de maig, ambdós inclosos, es podran fer les preinscripcions a la Llar d'infants Municipal El Niu. La documentació i sol·licitud es pot fer a través del correu electrònic ebm.tordera@peretarres.org (només en casos molt excepcionals la preinscripció es podrà fer presencial i amb cita prèvia).

La llar d'infants El Niu és un espai educatiu que acull nens i nenes des de 4 mesos fins als 3 anys. Consta de 5 aules: 1 de 0-1 any, 2 d'1-2 anys i 2 de 2-3 anys. La llar proporciona a l'infant allò que necessita per desenvolupar-se en tots els àmbits que conformen el seu entorn, potenciem l'autoestima de l' infant a través de les tasques quotidianes, els hàbits, rutines i el reforç de l'autonomia, combinant-ho amb l'adquisició de nous coneixements i perspectives que l'enriqueixin, ajudant-lo al seu desenvolupament integral. 

Des d'aquest document podeu consultar tota la informació relativa a la Llar d'infants municipal "El Niu" i el procés de preinscripció.