Centre Esportiu Municipal (CEM Tordera)

Tordera compta des del setembre de 2007 amb  el nou Centre Esportiu Municipal.

El nou centre està gestionat per l'empresa especialista en esport i wellnes Accura Sport Management que ja disposa de més d´un equipament similar a la província de Barcelona.

El Centre Esportiu Municipal és un equipament pensat per al benestar i la salut, i a banda de comptar amb una piscina coberta, també reserva espais per a les activitats aquàtiques dirigides, una piscina de relaxació, zones de sauna, gimnàs, maquinària esportiva i un espai per practicar el cicloindor. A més, el centre es completa amb les zones medicoestètiques, de fisioteràpia  i un espai de bar.

El Centre Esportiu ofereix serveis adreçats a totes les edats, des de cursos de natació d´iniciació i perfeccionament, passant per activitats dirigides i de diferent intensitat, programes de condicionament físic amb assessor tècnic i programes d´entrenament per a piscina.

La inauguració va tenir lloc el dia 31 d´agost, i l´equipament està en funcionament des de l'1 de setembre. L'horari del Centre és de dilluns a divendres de 7 h  a 23 h, dissabtes de 9 h a 20 h i diumenges de 9 h a 14 h.
El nou Centre Esportiu s'aixeca sobre uns terrenys de prop de 4000 metres quadrats, amb una superfície construïda de més de 3700 metres quadrats. Aquests es distribueixen en planta baixa, planta primera, planta soterrani i zona exterior per a aparcaments.

A la planta baixa s'hi troba el vestíbul, els vestidors (dividits en col·lectius i per a abonats), les piscines, la sauna, el bany a vapor, el bar-cafeteria i els magatzems de material aquàtic. La piscina de natació, que compleix mides per a poder-hi dur a terme competicions esportives, és de 25 m x 12,5 m. La planta baixa també disposa d´una piscina especial per a activitats dirigides i una piscina de relaxació amb hidromassatge i elements lúdics.

La planta primera reserva espais per a la sala de fitness, de més de 300 m2, la sala d'activitats dirigides, la sala de ciclisme-indoor, sales medico-estètiques i l'espai reservat per a les oficines de direcció del centre. La primera planta, amb vistes a la zona d'aigües, compta també amb material i maquinària esportiva i és on tindran lloc les activitats com l'aerobic, els steps, ioga o pilates, entre d'altres.

Les instal·lacions del nou Centre Esportiu es completen amb una zona de bar-cafeteria, amb accés independent al Centre, i amb un ampli espai per a aparcaments.

Tots els qui vulguin fer ús de les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal poden fer-ho de dues maneres: o bé inscrivint-se com a soci o abonant el preu de l'entrada el dia que se'n vulgui fer ús. En qualsevol dels dos casos, els preus són assequibles, tal i com es desprèn dels acords presos entre el consistori i l'empresa Accura, gestora de l'equipament.

Tots els qui vulguin més informació sobre els usos, horaris, funcionament i inscripcions al Centre Esportiu Municipal poden adreçar-se al mateix equipament.

18/06/2021
Hora inici 12:59
Fins el 02/04/2295
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18-06-2021 12:59