Per Festa Major tornem a engalanar balcons i finestres

Última revisió 16-08-2023 13:22
16/08/2023

Torna a promoure’s una de les iniciatives populars de festa major. Amb l’objectiu de fer lluir el poble en un moment de festivitat, s’ha proposat engalanar els balcons o finestres de totes les cases.

Des de l'Ajuntament de Tordera animem a les torderenques i torderencs a deixar anar la creativitat i engalanar els seus balcons, patis, finestres i aparadors amb garlandes, banderetes i/o  elements per commemorar la festivitat de Sant Bartomeu, patró de Tordera.

La iniciativa d'engalanament de balcons té caràcter popular i voluntari per fomentar la convivència i el bon veïnatge durant aquests dies festius, i en aquesta ocasió no implica participar en cap concurs.

Des de ja fa uns dies, diferents carrers del nucli urbà ja compten amb al seva decoració, que des de ja fa uns quants anys, els mateixos veïns/es de la zona instal·len elements decoratius, com a iniciativa particular,  

Si en feu fotografies us animem a compartir-les a les xarxes socials amb les etiquetes #FMTordera23 i etiqueteu els perfils oficials de l’Ajuntament.