El Consorci Administració Oberta de Catalunya torna a reconèixer l'Ajuntament de Tordera en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Última revisió 04-04-2023 10:40
04/04/2023

En el rànquing de l'any 2022, l'Ajuntament de Tordera ha quedat entre els 20 primers municipis de la categoria de 5.001 a 20.000 habitants.

L'AOC atorga cada any aquests reconeixements a les administracions capdavanteres en transformació digital, amb l'objectiu de posar en valor la feina feta i aprendre de les millors experiències per impulsar un país digital i obert, amb governs àgils i col·laboratius. L’objectiu dels guardons és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la transformació digital en la relació dels ens amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

A l'hora d'atorgar els guardons, s'analitzen indicadors objectivables d'ajuntaments i consells comarcals, a partir de dades de qualitat i contrastables. Aquests indicadors es publiquen de forma oberta i es poden consultar aquí. Tot això, conforma l'Índex de Maduresa Digital de l'AOC, en base al qual s'atorguen els reconeixements.

En el rànquing de l'any 2022, l'Ajuntament de Tordera ha quedat entre els 20 primers municipis de la categoria de 5.001 a 20.000 habitants (+ info)

Per què és necessari aquest reconeixement?

Per posar en valor l’excel·lent feina de les administracions locals que lideren la transformació digital a Catalunya i aprendre de les millores experiències per impulsar conjuntament un país digital i obert.

No és la primera vegada que l'Ajuntament és reconegut en aquests premis:

2021 - Ajuntament de Tordera va quedar dins del top 20

2020 - Ajuntament de Tordera va quedar dins del top 10