Aquest servei estarà obert i coordinat a partir del 9 d'octubre quan ja s'hagi començat a rebre les primeres demandes de la ciutadania que ho necessiti. 

">

L'Ajuntament de Tordera amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme, oferirà un servei de canguratge a domicili gratuït

Última revisió 26-09-2023 12:44
26/09/2023

Aquest servei estarà obert i coordinat a partir del 9 d'octubre quan ja s'hagi començat a rebre les primeres demandes de la ciutadania que ho necessiti. 

L'Ajuntament de Tordera, mitjançant un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme, oferirà entre octubre i desembre de 2023 un servei de canguratge a domicili gratuït per a tota la ciutadania de Tordera fins un volum total de 300 hores. 

Aquesta iniciativa rep el nom de “Temps x cures” i estarà coordinada amb el departament de Serveis Socials, en el marc de la regidoria d'Atenció a les persones encapçalada per la Toñi Garcia. Es tracta d’un programa promogut pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya a partir de la iniciativa “Corresponsables” del Ministeri d'Igualtat del Govern Espanyol.

Aquest programa vol donar resposta a la necessitat de generar serveis i suport que alleugereixin a les famílies, i en especial a les dones, les càrregues de cura familiar.

Les característiques d'aquest servei són :

·         Canguratge a domicili amb infants d'entre 0 i 16 anys.

·         En horari de 07:00 a 21:00 de dilluns a divendres.

·         Es pot sol·licitar una vegada a la setmana amb una durada d'entre 1 i 3 hores màxims.

·         Les sol·licituds s'han de realitzar mensualment a través del següent enllaç:

·         La reserva de dia i hora s'ha de fer amb un mínim de 5 dies laborables d’antelació.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ